Premium Store – showroom de mobila si electrocasnice Bosch

8 august 2019

Magazinul Premium Store s-a nascut dintr-o colaborare fantastica intre renumitul brand de bucatarii Nolte si brandul de electrocasnice Bosch.

In magazine este prezentata intreaga gama de aparate de uz casnic Bosch – cuptoare si plite incorporabile, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, roboti de bucatarie si alte electrocasnice mici, masini de curatat cu inalta presiune, scule electrice si altele, care vin in completarea bucatariilor Nolte. Marele avantaj, din punctul meu de vedere, este posibilitatea de testare a produselor, pentru ca in fiecare dintre magazinele Premium Store se regaseste o bucatarie complet functionala. De exemplu, la lansare,  Stephane Vaittinadane, detinator a 16 stele Michelin,  a pregătit un meniu delicios, folosind aparatele electrocasnice marca Bosch, disponibile in magazin.

In prezent sunt deschise 2 astfel de magazine, primul situat pe Nicolae Caramfil 86 si al doilea pe Soseaua Stefan cel Mare 30, fiind deja programat un al treilea pana la finalul acestui an.

Cum vi se pare conceptul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cod Captcha

Like
Close
Copyright © 2024 DELICII.COM All rights reserved.
Close