Taste of Home – noua linie de gatit Cooking by HEINNER, semnata de Chef Sorin Bontea

21 decembrie 2018

Stiti deja ca sunt indragostita de produsele Cooking by HEINNER inca din Foodcamp Romania, cand am invadat instagramul cu story-uri timp de o saptamana. Acum vreau sa va vorbesc despre Taste of Home – noua line de gatit Cooking by HEINNER, semnata de Chef Sorin Bontea, pentru ca da, am testat-o si pe ea.

Linia cuprinde 22 de articole: 8 produse din aluminiu turnat, 8 produse din fonta si 6 cutite (cu care chiar am lucrat foarte fain si am reusit performanta sa nu ma tai). Iar una din noutatile cu care vine noua linie este inlocuirea capacului de sticla cu unul din aluminiu cu picaturi. Acestea au rolul de a dispersa uniform aburul in timpul gatirii, and you know what, it really works!

Dar iubirea vietii mele raman produsele din fonta! Pe langa faptul ca fonta este cel mai bun conductor termic, nu-i asa ca e super chic culoarea aleasa? Va zic, sunt de vis! (cred ca sunt deja disponibile online si pe rafturile marilor magazine, pentru cadouri pe ultima suta de metri).

Si pentru ca, dupa cum stiti, in ianuarie se lanseaza Taste by Delicii pe youtube, vreti sa filmez un episod in care gatesc in produsele Cooking by HEINNER, sa le vedeti in actiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cod Captcha

Like
Close
Copyright © 2024 DELICII.COM All rights reserved.
Close