fbpx

Foodcamp Romania – Editia 1 – Sibiu 2018 – Best Moments

30 decembrie 2018

Vreau sa inchei anul prin a va spune o poveste. Una dintre povestile frumoase ale lui 2018, Foodcamp Romania – Editia 1 – Sibiu 2018. Cum recunoasti o poveste frumoasa? Vorbesti si te gandesti la ea, chiar si dupa luni de zile, mereu cu zambetul pe buze.
Ce a fost aceasta tabara culinara? Un preambul pentru 2019, cand Sibiu o sa fie Regiune Gastronomica Europeana (adica de neratat).
O sa vorbesc din amintiri, asa aleator cum imi vin, pentru ca cu ele am ramas si tot amintirile fac aceasta poveste sa fie autentica.
Imi amintesc cu drag prima dimineata, cand ne-am strans cu totii ca la scoala, cu bagajele facute si inimile stranse in fata necunoscutului. Tot aici, cand s-au repartizat masinile BMW cu care urma sa ne incepem aventura, m-a incercat un sentiment de regret ca eu nu am inca carnet, sa pot conduce si eu minunatiile.

Imi aduc si acum aminte, nu fara sa poftesc, la deliciosul si imensul Fresh Corner de la Mol Romania. Si da, poti sa iti iei si un smoothie de la benzinarie!

Foodcamp Romania Editia 1 Sibiu 2018 Best Moments Deliciicom

Imi amintesc de prima dimineata din tabara, semnata de Olympus, si de emotiile pregatirii primului mic dejun; de treasure hunt-ul dupa cartelele Telekom si goana prin Sibiu dupa reteta zilei.

Cateodata, cand visez, imi vin in minte imagini de la Podgoria Gorgandin si aroma parfumata a vinului, Muzeul Civilizatiei Traditionale Astra si a sa lectie de istorie, Palatul Brukental din Avrig si a sa eleganta.

Imi aduc aminte de cinele noastre marca Cooking by Heinner, cu 12 foodbloggers in bucatarie, mancare traditionala si delicioasa, si o lectie despre munca in echipa.

Foodcamp Romania Editia 1 Sibiu 2018 Best Moments Deliciicom

Tin minte ca a existat Ziua Carrefour. Zi care a inceput de dimineata cu o lectie de yoga sustinuta de Sorina Fredholm, care a continuat cu o cursa de cumparaturi contra cronometru in Carrefour, dar mai ales, o zi in care noi nu am gatit deloc, ci castigatorul MasterChef, Ciprian Ogarca.

Dar cele mai frumoase si emotionante amintiri le am din Piata Mica din Sibiu, cand am gatit pentru toti oamenii care ne-au trecut pragul,ca sa zic asa. M-au incercat destul de tare emotiile, dar erau inlocuite de sentimentul de fericire cu fiecare farfurie de mancare pe care o imparteam. Si da, la final am sunat-o pe mama sa ii povestesc si am plans la telefon de fericire, si a plans si ea cu mine.

In final, vreau sa multumesc celor care au luat parte la amintirile mele si toate lectiile pe care mi le-au impartasit: Marius mariusdragne.ro, Andreea – Andreea Chinese Food, Laura – lachicboutique.ro, Mihaela – Fantezie in bucatarie, Adina – panackeplanet.ro, Oana – retetetv.ro, Brindusa Birsan, Mihaela – laprajiturela.ro, Andra – Andrailias.ro, Camelia – Gatesteusor.ro, Pia Marina Voicu, Adriana – Vinul.ro, Daddycool, Ana Novic, Cristi Dandes – Food of Bucharest si domnului diriginte, Marian Craciun – TheTrends.ro
Pana la urmatoarea poveste, Pofta buna la Delicii!

P.s. Mi-am mai adus aminte de ceva, de prima oara cand am intrat in camera si imi era patul plin de cadouri de la Sarantis si Top Line, iar primul meu gand a fost “De ce, dar de ce, mi-am mai carat si samponul in bagaj, nu puteam sa il uit?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Captcha code

Like
Close
Copyright © 2024 DELICII.COM All rights reserved.
Close